Soulcoaching

Mndalamålning av JuditEllinor EkSamtalet utgör själva grunden och startar utifrån ditt behov som kan vara  tydligt eller ej. Det ena är inte bättre än det andra, och det kan vara så att du bär på en vag känsla eller uppfattning om att det är något som inte riktigt får komma fram eller uttryckas. Kanske bär du på känslor som är jobbiga. Hindrande känslor som ibland mixats med tankar kan omvandlas men vi behöver komma i kontakt med dem utan att ”förlora” oss i dem. Här kan en SoulCoach stödja dig. Bland annat genom att hålla ett tydligt fokus och vara ditt vittne, den som ser vad som händer när sikten grumlas och som kan ”hålla dig i handen”.
Om du vill arbeta medvetet med din själsliga inkoppling, ditt Högre Jag eller Högre medvetenhet som det också kallas, är SoulCoaching en finstämd och inlyssnande metod. En metod som passar utmärkt om du kanske helt enkelt bara vill undersöka lite mer om dig själv och din plats i världen.

Beroende på behov och vad som uppstår i stunden använder jag mig även av Bert Hellingers metod Familjekonstellationer.

Övningar, praktiska och ibland meditativa, finns med i upplägget och med möjlighet att ta med sig  hem och undersöka vidare om så önskas.

En session är på 60 minuter och kostar 600kr det går också bra att boka 90 minuter och priset blir då 800 kr.

Om du vill boka en tid, mejla mig juditellinor@mandalasoul.se eller sms:a så ringer jag upp så fort jag har möjlighet. Självklart kan du också prova att ringa 076 18 66 702