SoulCoaching

Längtar du efter ett nytt steg i ditt liv?

  • Vill du upptäcka mer av vem du är och den inre rymd som finns inom dig?
  • Önskar du kunna stärka din tillit till dig själv, till livet och öka din inre trygghet.

SoulCoaching är

  • Ett stöd i din utveckling
  • En möjlighet att synliggöra
  • Ett redskap för helande


Vill du komma i djupare kontakt med ditt inre centrum och upptäcka fler möjligheter att vara sann mot dig själv?

Vill du undersöka vägar för en ökad medvetenhet utifrån dig själv, precis där du är?

Vill du bejaka drömmar och det du längtar efter?

SoulCoaching fungerar som ett stöd i såväl din personliga som i din andliga utveckling. Här får du möjlighet att undersöka och medvetandegöra känslor och tankar av hindrande slag och stärka de som stödjer och utvecklar dig. Att utvecklas handlar även om att veckla ut det vi redan bär inom oss. Att ta fram, belysa aktivt och medvetet

Genom att koppla in till vår mer omfattande medvetenhet, själen och den inre kärnan som vi alla har, jaget, vårt centrum. blir vi allt tydligare för oss själva och samtidigt allt friare.

Hur går en SoulCoaching – session till?

Samtalet utgör själva grunden och är en del av sessionen. Beroende på ditt behov, din längtan och det du önskar få ut av session använder jag mig av olika redskap. Det kan till exempel vara bilder, rörelse, meditativa övningar.

Tillsammans undersöker vi vad som händer i vissa känslomönster, och eller tankemönster och låter ljusare, högre frekvenser ”sippra in” i mönstren. Ett mycket konkret och samtidigt subtilt tillvägagångssätt.

Den tidlösa visdomen säger att medvetenhetsutveckling är en naturlig del i mänsklighetens utvecklingsväg och vårt egentliga större syfte, sett från ett högre, vidare perspektiv.

Min uppgift är att stödja och stärka dig i den processen men det är ”din väg” du utforskar när du bygger bron till de högre frekvenserna.

Vid behov använder jag mig av Bert Hellingers metod Familjekonstellationer. En dynamisk metod som kan skapa helande i ett familjefält där avbrott eller intrasslingar uppstått. Familjekonstellationer kan användas i grupp eller enskilt. Metoden går även att applicera på andra system än familjen, till exempel arbetsplatser, organisationer eller om klienten står inför ett vägval.

SoulCoaching och Esoterisk astrologi 

En kombination av SoulCoaching och en läsning av din födelsekarta, ditt horoskop, med perspektiv utifrån esoterisk astrologi.  Det är en möjlighet att få insikt i det högre syftet med ditt liv. Vilka  gynnsamma aspekter och energier du har du med dig från födelsen som du kan ta emot och integrera. Vi tittar också på de aspekter som kan uppfattas som utmanande, mer krävande, och  hur de kan mötas upp och ses som en utvecklande  sparringpartner på ett berikande sätt.

I esoterisk astrologi har ascendenten, the rising sign, stor betydelse. Den berättar och ger signaler om det högre syftet med ditt liv. Ascendenten styrs på tre olika nivåer som var och en är kopplad till korresponderande planet.

Solen representerar personligheten det vill säga den fysiska kroppen och de subtilare kropparna, känslohöljet och mentalhöljet.

Månen hör till viss del ihop med det förflutna, vad har vi med oss in i denna inkarnation. 

Om du vill boka en SoulCoaching i kombination med en läsning av din karta utifrån Esoterisk astrologi behöver jag din exakta födelsetid, datum, månad, födelseår och plats. 

Rulla till toppen